Πώς δουλεύουν οι ψηφιακές επαγγελματικεσ καρτεσ;

Αρχικά, οι ψηφιακές επαγγελματικεσ καρτεσ έχουν δύο μέρη α) το ψηφιακό σου προφίλ, μια δυναμική ιστοσελίδα που περιέχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου και β) μία κάρτα με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό chip που εκμεταλλεύεται την ανεπαφη τεχνολογία NFC.

Επιπλέον, η πλειοψηφία των smartphones σήμερα φέρει το ίδιο NFC chip και υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές.Ειδικότερα, ακουμπώντας την κάρτα σε ένα κινητό, ανοίγει αμέσως το ψηφιακό σου προφίλ σε αυτό. Επιπλέον, ο κάτοχός του μπορεί να δει τα στοιχεία επικοινωνίας σου και να αποθηκεύσει όλο το προφίλ σου σαν μία επαφή στη συσκευή του.

Τι γίνεται σε περίπτωση που έχουμε παλιά smartphones και δεν υποστηρίζουν NFC; Για αυτό εκτυπώνουμε ένα QR code πάνω στις ψηφιακές επαγγελματικεσ καρτεσ. Σκανάροντάς το ο κάτοχος του κινητού, οδηγείται πάλι στο ψηφιακό σου προφίλ.

Τι απαιτήσεις έχουν οι ψηφιακές επαγγελματικεσ καρτεσ για να δουλέψουν;

Στην wisie, τίποτα περισσοτερο από πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, δεν χρειάζονται ειδικές εφαρμογές, Δεν υπάρχουν συνδρομές. Δεν υπάρχουν πολύπλοκα βήματα ή ψιλά γράμματα. Αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο, premium, αξιόπιστο προιόν έτοιμο προς χρήση.

Επίσης, το wisie ψηφιακό σου προφίλ φιλοξενείται σε υποδομές στο cloud για εγγυημένη λειτουργία 24/7. Ως επαγγελματίες κι εμείς, καταλαβαίνουμε ότι θα ήταν άβολο να δίνεις τα στοιχεία σου σε συνεργάτη με τον κίνδυνο να μην είναι πάντα up & running.

Το περιεχόμενο και η εμφάνιση του είναι πλήρως διαχειρίσιμα από εσένα. Μπορείς να επιλέξεις θέμα εμφάνισης, φόντο, φωτογραφία profile, καθώς και ό,τι στοιχεία θες να προσθέσεις, όταν τα θες, όποτε τα θες, αλλάζοντάς τα όσες φορές θες. Δεν υπάρχει περιορισμός.

Η κάρτα wisie θυμίζει πολύ την πιστωτική σε λειτουργικότητα, αλλά με premium αισθητική και από ελεγμένα υλικά αντοχής. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε PVC, bamboo ή μέταλλο. Το δημιουργικό τμήμα επιμελείται της εμφάνισής της, προσαρμόζοντάς την πλήρως στο brand σου και τις απαιτήσεις σου. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, φροντίζουμε την κάρτα σου, ώστε να την παραλάβεις άψογη.

Τι στοιχεία να βάλεις?

Ψηφιακό προφίλ σημαίνει α) δεν εχεις περιορισμό στον χώρο και β) μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα πιθανά κανάλια επικοινωνίας και διάδρασης που διαθέτεις. Μεγάλο email; Περίεργο Instagram account; Δεν σε απασχολεί αν θα κάνουν typos στην πληκτρολόγησή τους πλέον.Τέλος,  όλα είναι ψηφιακά.

Ειδικότερα, μπορείς να προσθέσεις:

 • όνοματεπώνυμο και φωτογραφία ή το λογότυπό σου
 • Στοιχεία επικοινωνίας σου, όπως διευθύνσεις, τηλέφωνα, emails, WhatsApp, Snapchat, Telegram
 • Στοιχεία της εταιρείας σου
 • Marketing υλικό, websites, Github λογαριασμο.
 • Social media accounts, όπως LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Tiktok, Spotify, Discord, Reddit.

Ειδικότερα, δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα στοιχεία θα προσθέσεις. Κι επειδη το τοπίο αλλάζει συνεχώς, η wisie κάνει αντίστοιχα updates και κρατά ενημερωμένες τις δυνατότητες που σου προσφέρει στο προφίλ σου.

Γιατί κάρτες

Σύγχρονη μακέτα επαγγελματικής ψηφιακής κάρτας wisie

Η κάρτα wisie προέκυψε μέσα από τις δικές μας επαγγελματικές ανάγκες και από επαγγελματική διαστροφή για ευελιξία, αρτιότητα, και καινοτομία. Οι πρώτοι μας πελάτες ήμαστε εμείς. Χρειαζόμασταν ένα προιόν που:

 • να το έχουμε πάντα μαζί μας είτε βρισκόμαστε σε επαγγελματικό περιβάλλον, είτε όχι.
 • να μην μας απασχολεί με πάγια λειτουργικά έξοδα.
 • να μην μας περιπλέκει τη ζωή με το αν εκτυπώσαμε πολλές ή λιγες κάρτες ή αν εκτυπώθηκε κάτι λάθος.
 • να μπορούμε να αλλάξουμε τα στοιχεία μας και ολόκληρη την επαγγελματική ταυτότητά μας ανα πάσα στιγμή με το minimum effort, είτε είμαστε στο laptop, είτε και στο κινητό μας.
 • να αποθηκεύουν οι συνεργάτες και οι εν δυνάμει πελάτες μας τα στοιχεία μας αμέσως στο κινητό τους.
 • να εντυπωσιάζει.
 •  

Επειδή είμαστε εσύ, σεβόμαστε τον ελάχιστο χρόνο σου, την επαγγελματική σου ταυτότητα και την αξιοπιστία που θες να εμπνέεις στους συνεργάτες σου, αλλά και την δημιουργικότητα και τον έλέγχο που θες στην επαγγελματική σου ζωή.

Για αυτό συστήνουμε επαγγελματική κάρτα για την δικτύωσή σου 

Μπες εδω να παραγγείλεις την ψηφιακή σου επαγγελματική κάρτα με 5 ευρώ .