Δημιουργία Βίντεο

Τα διαφημιστικά βίντεο δεν είναι μια νέα τάση αλλά είναι ένα μέσο επικοινωνίας το οποίο εξελίσσεται ραγδαία και κάθε επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί αν το αξιοποιήσει σωστά.

Ένα βίντεο μάρκετινγκ είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιείται από τις σύγχρονες καμπάνιες μάρκετινγκ.

Τα οφέλη του είναι αμέτρητα, αλλά όπως κάθε μεγάλη ιδέα, χρειάζεται την ιδανική εφαρμογή! Αυτό μπορεί να επιτευχθεί τέλεια με τηνομάδα μας.

Στην ZitaWeb νιώθουμε τον ρυθμό σας!

Ξέρουμε πώς να ορίσουμε και να σεβαστούμε τις ανάγκες σας ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.

Video για την ιστοσελίδα
Landing page, Blog
Video για τα Social Media
Facebook, Instagram, TikTok
Video για το Youtube
Κανονικό η Short
Video για Emails
Ενσωμάτωση Video για προωθητικά E-mails.

Έμείς, έχουμε ανοιχτό διάλογο με τους πελάτες μας και ξέρουμε πώς να είμαστε σεσυνεχή επικοινωνία μαζί σας. Επίσης, πριν από οτιδήποτε άλλο, η εμπιστοσύνη σας είναιαυτό που έχει σημασία για εμάς!

Ειδικότερα η  συνεργασία μας είναι μια μεγάλη επένδυση για την εταιρεία σας. Συνεπώς, δημιουργήστε σήμερα το αύριο που θέλετε για την εταιρεία σας!

Επιπλέον, δημιουργούμε διαφημιστικά video για σας για την διαφήμιση της επιχείρηση σας που θα τα χρισιμοπεισετε :Για το websites (landing page, blog, κλπ)

Επίσης, για το YouTube Τα social media (Facebook, Instagram, TikTok, κλπ) Ένσωματωμένο email.

Επιπλέον, εκεί πού μπορείτε να προσεγγίσετε πιο αποτελεσματικά το κοινό στόχο σας και ποια πλατφόρμα ταιριάζει περισσότερο με τον σκοπό των βίντεό σας.

Ειδικότερα, τα διαφημιστικά βίντεο, αναμφίβολα θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας. Τέλος, δεν είναι απλά ελκυστικά ως μέσο, είναι και εξίσου αποτελεσματικά.

Προσφέρουν αποδεδειγμένα καλύτερη αλληλεπίδραση του κοινού, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και πωλήσεις.

Μερικά παραδείγματα βίντεο που μπορείτε να υλοποιήσετε μαζί μας είναι: Προβολή της επιχείρησης και της εταιρικής κουλτούρας σας Βίντεο μεμονωμένων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Προωθητικά βίντεο για προσφορές

Πώς μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας;

Βελτιώστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Ένα βίντεο μπορεί να ενισχύσει τον συσχετισμό της επωνυμίας σας κατά 139%, γι’ αυτό προβάλλετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας ένα διαφημιστικό βίντεο.

Ένα διαφημιστικό μπορεί να αυξήσει την πρόθεση για αγορά κατά 97%—τίποτα δεν τραβάει και διατηρεί την προσοχή όπως ένα βίντεο!